Operator kastenmachine 2 ploegen

Je leert de machines, die aluminiumband verwerkt tot onderdelen voor het maken van rolluikkasten, te bedienen.

Fonction

Je leert de machines, die aluminiumband verwerkt tot onderdelen voor het maken van rolluikkasten, te bedienen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor elke fase van het productieproces waarbij je steeds de veiligheidsregels toepast:

Machinebediening
Je volgt de orders op in de computer. De productielijn wordt door jou opgestart, omgesteld en stopgezet. De instellingen van de machine regel je af naar gelang het type kast dat moet worden geproduceerd. Je leert de aluminiumband op de haspel te installeren en gebruik te maken van de rolbrug. Als laatste verpak je de afgewerkte rolluikkasten en zorg je voor het juiste etiket.

Kwaliteitscontrole
We leggen je uit hoe je tussentijdse kwaliteitscontroles op de geproduceerde profielen uitvoert. Als je afwijkingen vaststelt, onderneem je acties om die te corrigeren. Je vaststellingen houd je bij op de controlefiche. 

Onderhoud
Je verhelpt kleine defecten. De machine en je gereedschappen worden door jou onderhouden en schoongemaakt.

Join our team!
Profil

Ervaring als machineoperator is een pluspunt, we bieden ook de nodige interne opleidingen.
Je hebt echter bovenal technisch inzicht en je kan met een computer overweg.
Met een zelfstandige en nauwkeurige aanpak en een positieve ingesteldheid, pas je perfect binnen een team van toffe collega’s.
Je gaat georganiseerd en logisch te werk en behandelt het materiaal met zorg.
Je hebt een oog voor detail wanneer het op kwaliteit aankomt.
Je beheerst het Nederlands, zowel gesproken als geschreven.

Notre offre

Je werkt in 2 ploegen (afwisselend van 5 tot 13u of van 13 tot 21u), binnen een filevrije omgeving.
We bieden jou een gevarieerde job, op lange termijn, met een aantrekkelijk loonpakket, maaltijdcheques, anciënniteitsdagen, collectief verlof en 12 extra vakantiedagen vrij te kiezen.
Je komt terecht in een groeiend en toekomstgericht familiebedrijf dat actief is binnen de kunststofverwerkende nijverheid.