Productiemedewerker rolluiken

Binnen de productieafdeling van rolluiken en screens op maat, zoeken we een extra medewerker voor de voorbereiding van de rolluiken voor verdere montage.

Fonction

Als medewerker van de maatwerkafdeling ben je verantwoordelijk voor de voorbereidende taken voor de montage van rolluiken :

Voorbereiden rolluiken
Je voert de volgende voorbereidende taken uit : boren van gaten in profielen, inschuiven van onderlat in rolluikblad,  monteren van borstels in zijprofielen, plaatsen van montagestukken op rolluikassen.

Je controleert de geassembleerde rolluikbladen op kwaliteit en onderneemt de nodige actie bij het vaststellen van afwijkingen.

Versterk ons team van de rolluik-productie
Profil

Je hebt een stabiele werkervaring en je bent handig, werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail wanneer het op kwaliteit aankomt. Je kan vlot omgaan met handgereedschap.
Je bent een flexibele teamplayer met een positieve ingesteldheid, maar kan evengoed zelfstandig werken.
Je beheerst het Nederlands goed, zowel gesproken als geschreven.

Notre offre

Je werkt in een voltijds dagregime (7u30-12u en 12u30-16u) binnen een filevrije omgeving. We bieden jou een gevarieerde job, op lange termijn met een aantrekkelijk loonpakket, maaltijdcheques, anciënniteitsdagen, collectief verlof en 11 extra vakantiedagen vrij te kiezen.
Je komt terecht in een groeiend en toekomstgericht familiebedrijf dat actief is binnen de kunststofverwerkende nijverheid.