Commercieel bediende binnendienst België

Voor de verdere uitbouw van ons team zijn we op zoek naar een commercieel bediende binnendienst voor de Belgische markt.

Fonction

Als medewerker commerciële binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt van de klanten en sta je in voor het verwerken en opvolgen van de orders.

Ook het opmaken van offertes en het informeren van klanten omtrent hun orders en levering behoren tot jouw takenpakket. Je staat bovendien in voor het beantwoorden van (technische) vragen van klanten. Klachten worden door jou geregistreerd en opgevolgd. Naast dit alles ondersteun je de vertegenwoordigers en sta je in voor het onthaal van de klanten aan de afhaalbalie.

Word jij onze nieuwe collega?
Profil

Een natuurlijke commerciële flair, enkele jaren relevante werkervaring en affiniteit met een technische productomgeving zijn een must.
Je beschikt over een uitstekende kennis Nederlands en Frans.
MS Office heeft voor jou geen geheimen en je hebt ervaring met een ERP-pakket.
Je weet als geen ander prioriteiten te stellen en behoudt de focus om punctueel, efficiënt en oplossingsgericht te werken.
Verder lukt zowel zelfstandig werken als in team prima voor jou.

Notre offre

We bieden je een voltijdse job (8u-17u met 1u middagpauze, op vrijdag tot 16u) op lange termijn in een groeiend en toekomstgericht familiebedrijf dat actief is binnen de kunststofverwerkende nijverheid.
Je krijgt de nodige interne opleidingen en wordt met plezier wegwijs gemaakt binnen de firma.
Naast een correcte verloning krijg je ook maaltijdcheques en 6 Adv-dagen op te nemen naar keuze.
We werken in een systeem van collectief verlof waar alle vakantiedagen vastliggen.
Herken je jezelf in ons gevraagd profiel? Aarzel niet en solliciteer vandaag!